غذاهاي مشور تركيه

آشنايي با صفر تا صد كشور تركيه

غذاهاي مشور تركيه

۴ بازديد

غذاهاي تركي جزء پر طرفدار ترين غذاهاي جهان است كه به دسته هاي فرانسوي، چيني، ايتاليايي و امثال آن مي پيوندد. مانند موزاييك فرهنگي اين كشور، غذاهاي تركي بسيار رنگارنگ هستند و داراي بيشمار جلوه و طعم متفاوت هستند. غذاهاي تركي در طول قرن ها تكامل يافته و متاثر از تاريخ غني سرزمين هايي است كه ابتدا ميزبان امپراتوري بيزانس و سپس امپراتوري عثماني بود.

در طول اقامت خود در استانبول به هيچ وجه غذاهاي تركي را از دست ندهيد! غذاهاي تركي يكي از متنوع ترين غذاهاي جهان هستند. غذاهاي تركي سومين غذاي غني بعد از غذاهاي فرانسوي و چيني است.

صبحانه در غذاهاي تركي

صبحانه يك رويداد مهم براي بسياري از فرهنگ هاي سراسر جهان است اما در تركيه، بيشتر شبيه يك مراسم مفصل است تا صرف يك وعده غذايي ديگر در روز. صبحانه روز هفته در تركيه يك غذاي سبك، سريع و در عين حال سير كننده است. تمام انرژي لازم براي گذراندن روز را بدون گرسنگي زياد براي شما فراهم مي كند.

صبحانه هاي تركي بسيار متنوع هستند و براي كساني كه به دنبال چيزي غير از پروتئين حيواني هستند، گزينه هاي گياهخواري زيادي ارائه مي دهند. صبحانه هاي سنتي تركي بسيار مفصل و فراوان هستند و شامل چندين غذاي كوچك شامل پنير، زيتون، گوجه فرنگي، كره، مربا و پودر، قرص نان تازه و البته مقدار زيادي چاي سياه است.

پنير يكي از مهمترين غذاهاي صبحانه در تركيه مي باشد. انواع پنير بسته به منطقه متفاوت است و ممكن است شامل بياز پنير (پنير سفيد)، برگاما تولوم از ساحل اژه، دير تولم، اوتلو پنير از شرق تركيه، كاملك پنيري از آناتولي مركزي و تل پنير و ابازا پنير از ساحل درياي سياه مي باشد. سبزيجات و سيب زميني نيز با استفاده از روغن زيتون، روغن فندق يا روغن آفتابگردان سرخ مي شوند.

شام در غذاهاي تركي

يك شام معمولي خانگي تركي با يك سوپ گرم شروع مي شود و بعد از آن يك غذاي سبزيجاتي (كدو سبز، بادمجان، گل كلم، لوبيا سبز، سيب زميني، اسفناج)، گوشت يا حبوبات (لوبيا، نخود، عدس) در غذاهاي نشاسته اي مانند نان، برنج پلو تركي، ماكاروني يا بلغور سرو مي شود. در نهايت عنوان يك غذاي تازه، سالاد سبز يا cacik در كنار غذاي اصلي سرو مي شود.

 

آداب و رسوم خوردن غذا در تركيه

تركان عثماني دو وعده غذا در روز داشتند. اولين وعده غذايي كه بين صبح تا ظهر خورده مي شد بيشتر شبيه صبحانه بود. آنها دومين وعده غذايي روز را در هر زمان بين اواخر بعدازظهر و عصر مي خوردند. اين غذا شامل غذاهاي گوشتي بود كه همراه با سبزيجات و حبوبات مانند بادمجان شكم پر يا بلغور پلو با سبزيجات سرو مي شد. اما در تركيه، امروزه اكثر خانواده ها از 3 وعده غذا در روز لذت مي برند.

در كشور تركيه معمولا صبحانه هاي روزهاي هفته ساده و سريع هستند اما صبحانه هاي آخر هفته كه خانواده در آن گرد هم مي آيند بزرگ هستند و از غذاهاي مختلف تشكيل شده اند.

ناهارها در تركيه معمولاً از غذاهاي فصلي، سوپ، سالاد و غيره تهيه مي شوند. غذاهايي كه براي تهيه آنها نياز به زمان و تلاش دارد در اين وعده غذايي معمول نيست. غذاهاي گوشتي و همچنين دسرها در وعده ناهار سرو نمي شوند. در اين مقاله ما به 20 نمونه از غذاهاي محبوب تركي اشاره مي كنيم.

اگر شما هم دوست داريد بيشتر درباره آداب رسوم كشور تركيه بدانيد يا درباره نحوه خريد خانه و گرفتن اقامت درتركيه اطلاعاتي كسب كنيد ي توانيد به سايت ما مراجعه كنيد تا بهترين اطلاعات را درباره هر كدام از اينها كسب كنيد.

  • گوزلمه

اگر تا به حال اين غذا را آزمايش كرده ايد متوجه شديد كه Gozleme بيشتر شبيه به quesadilla مكزيكي است. مي توانيد اين غذا را به عنوان يك پنكيك شكم پر در نظر بگيريد. اين غذا با دست تهيه مي شود، ابتدا نان را رول كرده و سپس با مقداري روغن نان را رو مال مي كنيم زده مي شود.

براي خوشمزه تر شدن آن، مي توانيد آن را با مواد دلخواه پر كنيد كه از پركاربردترين تركيبات شامل پنير، سيب زميني، سبزيجات، بادمجان يا هر چيز ديگري كه مي خواهيد مي تواند باشد. اگر از تركيه ديدن كنيد و طعم گوزلمه را نچشيد، يكي از بهترين ها را از دست داده ايد.

  • كهولتي

كهولتي كه به صبحانه تركي نيز معروف است، يك غذاي لذيذ معمولي نيست. خانواده هاي ترك اين غذا را معمولا آخر هفته مي خورند. درست مثل هر صبحانه ديگر، تركها صبحانه تركي خود را با يك فنجان چاي سياه يا كاي تركي شروع مي كنند.

در حين صبحانه سنتي تركيه، متوجه خواهيد شد كه ميز پر از بشقاب ها و كاسه هاي كوچك است ژله و عسل همچنين مي توانيد مقداري خيار، گوجه فرنگي يا پنير پيدا كنيد. به رسم قديمي همه اين غذا ها را براي يك صبحانه خانوادگي وسط سفره به اشتراك مي گذارند.

  • بورك

بورك يكي ديگر از بهترين غذاهاي سنتي تركيه است. آن را در ظرفي بزرگ مي پذند و وقتي آماده شد در يك ظرف كوچك سرو مي شود. بورك نوعي شيريني است كه از خمير نازك و پوسته پوسته تهيه مي شود و پس از آماده شدن با پنير، سيب زميني، اسفناج يا هر سه پر مي كنند.

  • باقلوا

باقلوا در واقع يك نوع دسر تركي است كه انواع مختلفي دارد. پايه باقلوا از لايه هايي از خمير يوفكا، ادويه جات مختلف و آجيل و ميوه هاي خرد شده است، پس از تهيه بقلوا آنرا در يك نوع شربت داغ مخصوص ميز دار مي كنند.

سخن آخر

در اين مقاله با انوعي از غذاهاي كشور تركيه و آداب و رسوم مردم تركيه آشنا شديم به شما پيشنهاد مي كنيم در صورت سفر به كشور تركيه حتما اين غذا و دسر ها را تست كرده تا طمع غذا هاي تركي براي هميشه در ذهن شما ماندگار شود.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.